Rolandról

Sziasztok! Egy 27 éves fotográfus, cinematográfus és gitáros vagyok Budapestről.

A fotózás, videózás és zenélés egyaránt 11 éves korom körül kezdett el foglalkoztatni.

A gimnázium után elvégeztem egy budapesti fotós iskolát és professzionális fotóriporterek mellett volt szerencsém tanulni és dolgozni.

Fotózom a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak, a Sportime Magazinnak és egyéb nyomtatott illetve online médiának, vállalatnak Magyarországon. 

Emellett szenvedélyemmé vált a szeretet megörökítése esküvői fotósként, filmesként és hasonlóan boldoggá tesz a családokkal, gyerekekkel való közös munka.

Rögtön tudtam, hogy esküvői filmes szeretnék lenni miután láttam Mihálszky Roland világhírű esküvői cinematográfus munkáit. Nagyon nagy hatást gyakorolt rám a stílusa.

 

Ebben a sajátos filmkészítési stílusban elhagyom a kronológikus vágást és a filmkészítési eszköztár minden elemét annak szolgálatába állítom, hogy elkészítsem a Ti történeteteket.

A vezérfonal ebben az esetben nem az időrend, hanem az érzelmek, illetve a képi és hangi atmoszféra.  A zenék és a környezeti zajok, hangok, beszédek elképesztően fontosak - Hogy ezeket érezni és használni tudjam segítségemre van, hogy zenélek is - elvégeztem egy budapesti jazz konzervatóriumot, emellett pedig klasszikus, rock és pop zenészként is dolgoztam már a múltban. 

Köszönöm, hogy meglátogattál és kérlek fordulj hozzám bizalommal bármerre is vagy - Szeretek utazni! :)

Szadai Roland